6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Hamile kadına maganda kurşunu

Gaziantep'te evinin merdivenlerinde otururken nereden geldiği belli olmayan merminin hedefi olan 4 aylık hamile kadın, hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre 1 yıllık evli ve 4 aylık hamile olan Emine Yıldız (23), Bekirbey Mahallesi Yaralı Sokak'taki evinin merdivenlerinde komşularıyla sohbet ederken bir anda nereden geldiği belirlenemeyen bir merminin hedefi oldu. Yıldız, komşuları ve annesinin yardımıyla olay yerine gelen ambulansla Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından sol ayağında mermi olduğu anlaşılan Emine Yıldız'ın ayak röntgeni çekildi. Çekilen röntgende net bir şekilde görülen merminin sağlam olduğu ve hızını kaybettikten sonra Emine Yıldız'ın ayağına isabet ettiği tespit edildi. Etine saplanan mermi ameliyatla çıkartılan Emine Yıldız'ın çocuğunun durumunun da iyi olduğu bildirildi. Tedavisi devam eden genç kadının sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Öte yandan Emine Yıldız'ın kardeşi Ercan Yıldız, olaydan dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirterek, "Kardeşim merdivende otururken ayağına nereden geldiği bilinmeyen bir mermi isabet etmiş. Şu anda hastaneye getirdik, çok şükür önemli bir şeyi yok. Ama kafasına, karnına yada başka bir yerine de isabet edebilirdi bu mermi. Bu gibi olayların son bulmasını istiyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 24 Mart 2008 Pazartesi 19:05:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?