6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Hastanede özel güvenlikçi terörü

Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi acil servisine getirilen bir hastanın yakınları ile hastanenin özel güvenlik görevlileri arasında kavga çıktı. Kavgayı görüntülemeye çalışan yerel TV kameramanı ile özel güvenlik görevlileri arasında da arbede yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, D.L. adlı yaşlı hasta, Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne getirildi. Midesinden rahatsız olan D.L. Acil Servis'te yapılan müdahalenin ardından tedavisi için Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

Ancak beklenen ambulansın gelmemesi üzerine hasta yakınları ile özel güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine özel güvenlik görevlileri ile hasta yakınları birbirlerini darp etti. Polis, kavgayı önlemeye çalışırken, kavgayı sedyede izleyen hasta kadın, daha sonra ambulansın gelmesiyle Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü.

Yerel TV kameramanının görüntü aldığını gören özel güvenlik görevlileri ile kameraman arasında da arbede yaşandı. Özel güvenlik görevlileri, kameramanı tartaklayarak, çekim yaptığı kasetin kendilerine verilmesini istedi. Kaseti alamayan özel güvenlik görevlileri, olay yerinden uzaklaştı.

Olayla ilgili olarak İl Sağlık Müdürlüğü ve Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından soruşturma açıldığı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2008 Pazartesi 15:49:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tamer KARATAS IP: 88.249.63.xxx Tarih : 2.10.2008 13:59:05

eger o özel güvenlikler orda durdulursa bu tam bi rezalet olur durdurmayı bırak elindeki tüm imkanlar alınmalıkı insanlıgı öğrensinler