6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Hastanede yankesicilik iddiası

Gaziantep'te tedavisi için eşini hastaneye getiren şahsın cebindeki 2 bin YTL'yi çaldığı iddia edilen şüpheli yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, rahatsızlanan eşini Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne getiren Ali Yıldız, burada röntgen filmi için sıra beklerken yanına yaklaşan 2 kişinin cebini yoklayarak parasını aldığını ileri sürdü.

Durumu daha sonra fark ettiğini iddia eden Ali Yıldız, "Hastaneye gelmeden önce borcumu ödemek için başka bir arkadaştan borç almıştım. 2 bin YTL'nin bir kısmıyla 600 Euro aldım ve geri kalan parayla birlikte cebime koydum. Hastaneye geldiğimizde sıra beklerken yanımda duran 2 kişi vardı.

Onlar yanımdan ayrılınca cebimde bulunan paraların olmadığını fark ettim" dedi.
Parasının çalınmasının ardından durumu hastane güvenliğine bildirdiğini ifade eden Ali Yılmaz, "Hastane güvenlik görevlileri ve polis gösterdiğim şahıs üzerinde arama yaptı. Ancak 600 Euro yoktu. Diğer paralarım onun cebinden çıktı. Bu paralar benimdi ama şahıs inkar ediyor" diye konuştu.

Olayın şüphelisi olarak gözaltına alınan Z.M.'nin üzerinde yapılan aramada bir miktar para bulundu. Hırsızlık suçundan sabıka kaydı olduğu belirlenen Z.M, suçlamayı kabul etmezken Ali Yılmaz'ın şikayetçi olması üzerine ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 17:06:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?