5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Hayaller gerçek oluyor

Halı ve mobilya sektöründe Türkiye'nin önde gelen firmalarından olan Merinos A.Ş., sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çalışanlarını ev sahibi yapıyor. 

Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, yaptığı açıklamada, çalışanlarının kendilerine ait evlerinde daha iyi koşullarda yaşamalarını sağlamaya çalıştıklarını belirtti. Erdemoğlu, Merveşehir mevkisinde 38 bin metrekare alan üzerine kurulu Merinos Sitesi'nin tamamlandığında 16 bloktan oluşan 800 konutluk dev bir site olacağını kaydederek, ''Sitemizin birinci etabı 6 blok ve 292 daireden oluşuyor. Çekilişini yaptığımız bu 292 daire önümüzdeki hafta sonunda sahiplerine teslim edilecek'' dedi. 

Site içerisinde çocuk oyun alanları, su oyunları, toplantı salonları, yürüyüş yolları ve sportif amaçlı sahaların bulunduğunu ifade eden Erdemoğlu, ''Birinci sınıf inşaat kalitesiyle 3 oda, 1 salon olarak yapılan ve 132 metrekare olan daireler, sahiplerine teslim ediliyor. Ayrıca 150 dairenin yapımı ise büyük bir hızla devam ediyor. Bu projenin oluşmasındaki ana düşünce, çalışanların kendilerine ait evlerinde daha iyi koşullarda yaşamalarının sağlanarak, çocuklarının iyi bir ortamda yetiştirilmelerine katkıda bulunmaktır'' diye konuştu.
Erdemoğlu, Merinos A.Ş. olarak çalışanlarla birlikte elde edilen olanakların hep birlikte paylaşılması düşüncesini taşıdıklarını vurgulayarak, şöyle devam etti: 

''Biz biliyoruz ki, kalkınmış ülkeler ancak geleceklerine yatırım yapan ülkelerdir. Biz de kendimizi çalışanlarımızın çocuklarına yatırım yapmış sayıyoruz. Eğitimin yaşam boyu süren bir süreç olduğuna inanıyoruz. Eğitimli toplumların kalkınabileceğini ve kalkınmış ülkelerde herkesin iş, yaşam, öğrenim gibi konularda garanti altında olabileceğini düşünüyoruz.'' 

Erdemoğlu, kendileri tarafından yaptırılan Adıyaman'ın Besni İlçesi'ndeki Gülsüm İbrahim Erdemoğlu İlköğretim Okulu, sağlık ocağı, cami, kız ve erkek öğrenci yurdu ile Gaziantep'te Mehmet Erdemoğlu İlköğretim Okulu, Mehmet Servi Erdemoğlu İlköğretim Okulu ve Mustafa Erman İlköğretim Okulu'nun tamamlanarak eğitim ve öğretime açıldığını, Yasemin Balsu Lisesi'nin ise yapımının devam ettiğini sözlerine ekledi.
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2006 Pazartesi 13:12:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?