6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Haydar Baş vatandaşla iftarda buluştu

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof.Dr. Haydar Baş, Araban'ı ziyaret ederek iftar yemeğinde Arabanlılarla bir araya geldi.

BTP Genel Başkanı Haydar Baş adına partisi tarafından düzenlenen 500 kişilik iftar yemeğine, Ekonomist Prof.Dr. Cahit Babuna, Gaziantep Üniversitesi Makine Bölümü Öğretim Görevlisi ve Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Eğercioğlu, Genel Başkan Yardımcısı Op. Dr. Ahmet Hamdi Kepekçi, Ekonomist Dr. Fuat Şengül, Ekonomist Dr. Selim Kotil, İlahiyatçı Yazar Mehmet Emin Koç, Gaziantep BTP İl Başkanı Ersin Polat, Araban Belediye Başkan Adayı Hasan Elmas ile Arabanlılar katıldı.

Prof.Dr. Haydar Baş, iftar yemeği sonrasında yaptığı konuşmada kendi projesi olan ve Rusya ile Venezuella'nın uygulamaya koyduğu Milli Ekonomi Modeli'ni anlattı. Prof.Dr. Haydar Baş, Arabanlılardan partisinden Araban Belediye Başkanlığı'na aday olan Hasan Elmas'a oy vermelerini istedi.

Kendisinin Milli Ekonomi Modeli'ni yazarak noterden tasdikletip seçime girdiğini hatırlatan Haydar Baş, şöyle konuştu: "Bana oy verseydiniz bu güzelim Araban Ovası'nda neler yapmazdım ki, Araban ilçesine öyle güzel işler yapılır ki Araban'ı cennet gibi yapardım. Önümüzdeki yerel seçimlerde Araban Belediye Başkanlığını benim adayıma verin. Araban'ı cennet gibi yapayım."

Haydar Baş, yemeğin ardından beraberindeki heyetle birlikte ilçenin caddelerinde dolaşarak esnafın sorunlarını dinledi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2008 Pazar 15:51:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?