4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Hayvanat bahçesinden tanıtım atağı

Geçtiğimiz yıl, bakıcısını öldüren kaplanla gündeme gelen  Gaziantep Hayvanat bahçesi imaj tazeliyor. Otobüslere hayvan figürleri giydirerek reklam kampanyası başlatan hayvanat bahçesi tanıtım atağına geçti.

Hayvanat bahçesine ilgi uyandırmak için 2 belediye otobüsünü hayvan resimleriyle giydirdiklerini belirten Müdür Vekili Mehmet Özsöyler, ziyaretçi sayısında önemli artış yaşandığını söyledi. Özsöyler, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin hayvanat bahçesine yolcu taşıyan 2 otobüsü yaklaşık bir ay önce hayvan figürleriyle süslediklerini söyledi.

 Hayvanat bahçesinin tanıtımını yapmak için böyle bir yöntem tercih ettiklerini anlatan Özsöyler, "Belediyenin buraya sefer düzenleyen 2 otobüsünü giydirdik. Kampanyamız etkili oldu. Ziyaretçi sayısında gözle görülür bir artış yaşanıyor." dedi.

Turist sayısını artırmak adına çeşitli tanıtım projeleri geliştiriklerini ifade eden Özsöyler, hayvanat bahçesi baskılı t-shirt, bardak, şapka, maskot ve çeşitli hediyelik eşyaların satışı için hazırladıkları standın yapımının bittiğini aktardı.

Hediyelik eşya reyonunu kısa sürede faaliyete geçirecekleri bilgisini veren Özsöyler, "Satışa sunulacak, şapka, maskot, kulplu bardak,t-shirt gibi eşyaların siparişini verdik. Açılışı, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey yapacak. Makul fiyatlarla satacağımız eşyalarla ziyaretçilerin hayvanat bahçesini unutmamalarını sağlayacağız." şeklinde konuştu.

Davut Uçar - Kenthaber / Gaziantep
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2005 Perşembe 10:25:03
Güncelleme :1 Ağustos 2005 Pazartesi 17:48:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?