6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Hırsızlar belediye binasına dadandı

Gaziantep'in Araban ilçesinde belediye binasına giren şahıslar, başkanın odasından bilgisayar kasasını ve hesap makinesini çaldı.


Edinilen bilgiye göre Araban Belediyesi hizmet binasında hizmetli olarak görev yapan Haci Özlü, Belediye Başkanı Hasan Doğru'nun makam odasına yaklaştığında giriş kapısının kilidi kırılarak açılmış olduğunu fark edip durumu başkana bildirdi. Başkan Hasan Doğru da Araban İlçe Emniyet Amirliği'ni telefonla arayarak durumdan haberdar etti. Olay yerine gelen ekipler makam odasında incelemede bulundu. Yapılan araştırmada, bir bilgisayar kasası ve bir hesap makinesinin çalındığı tespit edildi.

Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, olayla ilgili açıklamasında, son bir gün içinde üç hırsızlık olayının meydana geldiğini belirtti. Doğru, "İlçemiz küçük bir ilçe, bu tür hırsızlık olaylarının yaşanması düşündürücü. Bu konuda yetkilileri göreve davet ediyorum. Yetkililerden belediyemize ve vatandaşlarımızın evlerine giren hırsız ya da hırsızların bir an önce yakalanarak adalete teslim edilmesini istiyorum'' dedi.

iha
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2008 Perşembe 15:20:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?