5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Hırsızlara karşı broşürlü uyarı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, vatandaşları, yaklaşan bayram öncesi ev, iş yeri ve otomobil hırsızlığına karşı broşürle uyardı. 

Asayiş Şube Müdürlüğü ile Şehitkamil ve Şahinbey İlçe Emniyet müdürlüklerine bağlı ekipler, Ramazan Bayramı'nın yaklaşması nedeniyle vatandaşları hırsızlık olaylarına karşı dikkatli olmaları konusunda broşürlerle uyardı. Halkın yoğun olduğu Maarif Kavşağı'nda dağıtılan ev, iş yeri ve otomobillerin güvenliği için alınması gereken önlemlerin yer aldığı broşürlerde, özellikle tatile çıkılması durumunda, komşuların haberdar edilmesi gerektiği belirtildi. Ayrıca, evde olmayan komşuların evinin zaman zaman kontrol edilmesi gerektiğine dikkat çekildi. 

Asayiş Şube Müdürü Mustafa Çavuş, vatandaşların rahat ve huzuru için polisin 24 saat görev başında olduğunu kaydederek, ''Vatandaşlarımızın güvenli ve huzurlu bir bayram geçirmesi için çalışıyoruz. Bu konuda, bayram süresince karşılaşabilecekleri, ev, iş yeri ve otomobil hırsızlığı ile güvenliklerine karşı bilgilerin bulunduğu broşürleri dağıtarak vatandaşlarımızı uyardık'' diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2006 Perşembe 16:18:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?