6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Hızlı örgü örme yarışması

Gaziantep'te 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen el örgüsü yarışmasına katılan bayanlar, hızlı şekilde örgü örmeye çalıştı.

Gaziantep'te faaliyet gösteren Betaş Mensucat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin el örgü yünleri markası olan Sempati ve Şehitkamil Belediyesi tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile Atatürk Spor ve Kültür merkezinde "Sempati El Örgü Yarışması" gerçekleştirildi. 2 grup halinde yarışmaya katılan 60 bayandan 5 dakika içerisinde en hızlı şekilde örgü örmeleri istendi. Hızlı örmek için büyük çaba harcayan bayanlar tüm hünerlerini sergiledi. Yarışmada dereceye girenlere ödüllerini veren Şehitkamil Belediye Başkan Vekili Bekir Öztekin, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Yarışma sonucunda birinciye tam altın, ikinciye yarım altın ve üçüncüye çeyrek altın hediye edilirken yarışmaya katılan tüm bayanlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Şehitkamil Belediye Başkan Vekili Bekir Öztekin tarafından beyaz ve kırmızı karanfil verildi. Ayrıca yarışmaya katılan tüm bayanlara Sempati yün hediye edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2008 Cumartesi 16:43:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?