6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Hücre evi harabeye döndü

Gaziantep'te 11 saat süren sıcak çatışmanın yaşandığı Karşıyaka bölgesi Güneşli Çıkmazı'nda bulunan ev harabeye döndü.


Gaziantep'te 4 örgüt üyesinin ölümü, 1 polis memurunun şehit olması ile sona eren operasyon sonrasında bugüne sakin başlayan bölgede hayat normale dönüyor. Polis tarafından Güneşli Çıkmazı'na güvenlik şeridi çekilirken, çevre binalardan görünen ev harabeyi andırıyor. Onlarca merminin isabet ettiği ev delik deşik oldu. Çok sayıda patlamaların yaşandığı evde sağlam pencere kalmadı. Savaş alanına dönen evin tavanı da Özel Harekat Timleri tarafından delinmesi dikkat çekti. 11 saat boyunca eve giremeyen Özel Harekat Timleri evin tavanını beton kırma makinesi ile delerek içeri gaz bombaları atmıştı.

Öte yandan çatışmalar nedeniyle önceki gün iş yerlerini açamayan esnaflar bugün işlerini açtı. Mermilerin hedefi olan iş yerinin kepenkleri delinirken camları da kırıldı. İş yeri sahibi Abdullah Genç operasyonda ölen baba ve oğlunun sakin bir hayat yaşadıklarını belirterek, "Dün yoğun çatışmalar yaşandığı için iş yerimizi açamadık. Camlar kırılmış ve 3-4 tane mermi isabet etmiş. Mermiler camları delip geçmiş. Maddi hasar var ama önemli değil. Keşke kimseye bir şey olmasaydı. İçine kapalı bir aileydi. Böyle olduklarını bilmiyorduk. Hiç kimseyle tartışmaz, sakin ve mütevazı insanlardı. Hiç beklemiyorduk. Ben duyunca şok oldum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2008 Cuma 13:59:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
BİRGÜL IŞIN IP: 78.166.143.xxx Tarih : 27.01.2008 00:45:35

EV HARABEYE DÖNMÜŞ-O EVİN ÖNÜNDEN DEVRİYE EKİPLERİMİZ CAN GÜVENLİĞİ AÇISINDAN DEFALARCA GEÇMİŞTİR-GECE GÜNDÜZ DEMEDEN BİZİM RAHATLIKLA DOLAŞMAMIZI SAĞLAYAN 155 İ ARADIĞIMIZDA KİM OLDUĞUMUZU BİLMEDEN YILDIRIM HIZIYLA YETİŞEN HERKES RAHAT UYURKEN DEVRİYELERİMİZ SABAHLARA KADAR GEZSİN BİZİ BEKLESİN-BUYRUN SİZE!!!TÜRK TOPRAKLARINDA OTUR FALANCA ÖRGÜTE ÇALIŞ-SENİ KORUYAN HİMAYESİNDE TUTAN AMAN DEDİĞİNDE KOŞAN EMNİYET GÜÇLERİNE YADA İNSANLARA TETİK ÇEK BOMBALAMA HAZIRLIĞI YAP-BUNLARA İNSAN KELİMESİNİ ZİKREDEMİYORUM-AMA TÜRKİYE;NİN NERESİNDE OLURLARSA OLSUNLAR UNUTMASINLARKİ;EMİYET GÜÇLERİNİN ELİNDEN KURTULAMAZLAR!!AHMET KARDEŞİMİZİN MEKANI CENNET OLSUN-YARALI KARDEŞLERİMİZE GEÇMİŞ OLSUN-ELLERİ ÖPÜLECEK CANIMIZI MALIMIZI GÜVENLİĞMİZİ SONUNA KADAR KORUYAN EMNİYET TEŞKİLATIMIZ BAŞARISINA BİR BAŞARI DAHA KATTI 12 SAAT DİRENDİ GEREKENİ GEREKDİĞİ GİBİ YAPTI KUTLARIM(*)KAN YERDE KALMAZ -KANIMIZI YERDE KOYMADILAR..POLİS&VATANDAŞ ELELE OLURSA İŞTE İSTEDİĞİMİZ TÜRKİYE- SAYGILARIMLA