5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

İçtiği meyve suyundan zehirlendi

Gaziantep'te, 4 yaşındaki bir çocuğun içtiği meyve suyundan zehirlendiği iddia edildi. 

Edinilen bilgiye göre, Vatan Mahallesi'nde ikamet eden ve inşaat işçiliği yaparak geçimini sağlayan Mustafa Bulut, 4 yaşındaki oğlu Mahmut'un meyve suyu istemesi üzerine bir marketten meyve suyu aldıklarını belirtti. Bulut, oğlunun meyve suyunu içtikten sonra rahatsızlandığını kaydederek, ''Meyve suyunu içtikten bir süre sonra rahatsızlandı ve kusmaya başladı. Oğlumun rahatsızlığının meyve suyundan kaynaklandığını anlamadık ve yattık. Sabaha kadar kusmaya devam edince hemen Gaziantep Çocuk Hastanesi'ne götürdük. Hastanede yapılan tahlillerde oğlum Mahmut'un içtiği meyve suyundan zehirlendiği tespit edildi'' dedi. Yapılan tahlillerde çocuğunun rahatsızlığının meyve suyundan kaynaklandığını öğrenen baba Mustafa Bulut, eve giderek aldıkları meyve suyunu incelediklerini ifade etti. 

Anne Şemse Bulut ise, meyve suyunu incelediklerinde şaşırtıcı bir sonuçla karşılaştıklarını söyleyerek, ''İçerisinde bulunan madde meyve suyunun ağzını tıkadığı için paketi yırtarak açtık. Meyve suyunun kutusunu açtığımızda ise gördüğümüz madde karşısında çok şaşırdık ve ilk önce ne olduğunu anlayamadık. Kutunun içerisinde mantara benzeyen iki parça vardı. Durumu firma yetkililerine bildirdik, ancak ilgilenen olmadı. Bunun üzerine biz de adli mercilere başvuruda bulunduk ve firma hakkında şikayetçi olduk. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız'' şeklinde konuştu. 

Anne Bulut, son kullanma tarihi geçmemesine rağmen meyve suyu paketinden çıkan maddelere bir anlam veremediklerini dile getirdi.
İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2006 Çarşamba 13:17:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?