6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

İkbal Gürpınar anneler için gelecek

Gaziantep merkez ilçe Şehitkamil Belediyesi'nin Anneler Günü dolayısıyla düzenleyeceği programa konuşmacı olarak, özel bir televizyonda yayınlanan 'İkbal'le Hayatı Paylaşmak' programının sunucusu İkbal Gürpınar katılacak.

Anneler Günü dolayısıyla bir program hazırlayan Şehitkamil Belediyesi, İkbal Gürpınar'ı Gaziantep'e davet etti. Daha önce kadınlara yönelik bir konferans için Gaziantep'e gelen Gürpınar, bu kez Gaziantepli bayanlara anne sevgisini anlatacak. Programlarıyla, şiir kasetleriyle, kitabıyla ve devamlı gülümseyen gözleriyle hafızalara yer edinen İkbal Gürpınar'ın Gaziantep'teki programını tüm bayanların ücretsiz olarak izleyebilecekleri belirtildi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, anneleri yılda sadece bir gün değil, tüm yıl boyunca hatırlamak gerektiğini belirterek, Cumartesi günkü programa tüm bayanları davet etti. Bu tür etkinliklerle anne sevgisini tüm kesimlere bir kez yaşatmak amacında olduklarını kaydeden Özkarslı, “Anneler hayattaki ilk öğretmenlerimizdir. Tüm başarılarımızın kaynağında annemizin önemli rolü vardır. Hadisi Şerif'te ifade edildiği gibi, 'Cennet annelerin ayağı altındadır' bu izahattan daha güzel anneyi anlatamayız” dedi.

Cumartesi günü konferans salonunda düzenleyecekleri programa kadınların büyük ilgi duyduğu İkbal Gürpınar'ı davet ettiklerini ifade eden Başkan Özkarslı, “Programları, kitapları ve şiirleriyle tanıdığımız Gürpınar'ı daha öncede davet etmiş ve bir konferans verdirmiştik. Büyük ilgi gördü. Böyle anlamlı bir günde yine bayanlarımızın büyük ilgi göstereceğini umuyoruz. Tüm annelerimizi ve tüm hemşehrilerimizi bu programa bekliyoruz” diye konuştu.

Şehitkamil Belediyesi Konferans Salonu'ndaki programın Cumartesi günü saat 13.30'da başlayacağı bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2008 Çarşamba 15:27:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?