5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

İlde fuhuş operasyonu yapıldı

Gaziantep'te düzenlenen ''Örgü'' operasyonunda, örgütlü şekilde fuhuş yaptırdıkları öne sürülen 3'ü kadın 11 kişi yakalandı.
 
Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, fuhuş yaptıran, fuhuşa teşvik ve aracılık yapanlara yönelik ''Örgü'' operasyonu düzenledi. Yaklaşık 3 ay süren çalışma sonucunda, kent merkezinde 8 ayrı yerde örgütlü şekilde fuhuş yaptırdıkları öne sürülen Orloncu Meral ve Gül takma adlarını kullanan Meral Y, oğulları Serhat ve Ayvaz Y. ile Mustafa K, Atilla B, Halil İbrahim Ç, Mehmet Ö, Alper G, Halil Y, Halime B. ve Zöhre A, eşzamanlı yapılan operasyonla yakalandı. Zanlıların yapılan üst aramalarında birisi kuru sıkı olmak üzere 3 adet tabanca ele geçirilirken, fuhuş olayında kullandıkları tespit edilen 6 otomobile de el konuldu.
 
Operasyonda, zanlılar tarafından zorla fuhuş yaptırdıkları öne sürülen birisi yabancı uyruklu 3 kadının da ifadesi alındı. Yabancı uyruklu olan kadının sınır dışı edildiği, diğer 2'sinin ise serbest bırakıldığı bildirildi.
 
Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan zanlılar adliye sevk edildi. Zanlılar, adliyeye sevk edildikleri sırada, çekim yapan basın mensuplarına küfür ederek, saldırmak istedi. Zanlılar, polis tarafından araçlara bindirilerek hızla uzaklaştırıldı.
 
Bu arada, zanlıların, Gaziantep ve çevre illerde maddi durumu iyi olan kişilere 150 YTL ve bin 500 YTL arasında değişen fiyatlarla kadın pazarladıkları iddia edildi. Müşterilerin telefonla ulaştıkları zanlıların, özel araçlarla kadın gönderdikleri öğrenildi.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2006 Pazar 16:27:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?