6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

İlk yemek şehit ailesi ve gazilere

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının ilk iftar yemeğini şehit aileleri ve gazilere verdi.

Büyükşehir Belediyesi'nin yemekhanesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine şehit aileleri ve gazilerin yanı sıra Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Beledieye Başkanı Asım Güzelbey, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, AK Parti Milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu ile Özlem Müftüoğu, Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, İslahiye Belediye Başkanı Mehmet Uludağ, AK Parti İl Başkanı Ökkeş Eruslu, ünlü sanatçı Kubat ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, "Büyükşehir Belediyesi'nin her yıl birinci iftarını şehit ailelerine veriyor olmasını görmek ve duymak bizleri çok mutlu ediyor. Hepinizin Ramazan ayını kutluyor, İslam alemi ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum'' dedi.

''Sizlere fazlasıyla minnettarız'' diyerek sözlerine başlayan Vali Süleyman Kamçı ise, ''Özellikle bugüne kadar hayatlarını kaybetmiş olan şehitlerimizin son şehitlerimiz olmasını diliyor ve hepsini rahmetle anıyorum. Vatan uğruna feda edilen can ölümlerin en değerlisidir. O en yüce makama ulaşan şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Siz şehit ve gazi aileleri başımızın tacısınız. Hepinizin ramazanını kutluyorum'' diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey de, ''Ramazan ayı fakirlerin, yoksulların hatırlandığı, yardımlaşmanın en üst düzeyde olduğu, bir aydır. Bu mübarek ayda biz de bundan önceki yıllarda olduğu gibi çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Ramazan ayının ülkemiz ve dünya adına hayırlara vesile olmasını diliyorum'' şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2008 Salı 13:23:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?