6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

İlkokul bahçesine temizlik

Araban ilçesine 56 yıl önce yaptırılan Merkez İlköğretim Okulu'nun bahçesinde yıllardır oluşan toz, toprak ve taşların temizlenmesi için öğrenci velileri, yetkililerden yardım istiyor.

Okulda 460 öğrencinin sağlıksız koşullarda eğitim-öğretim gördüklerini belirten veliler, okulun her yıl basında haber olmasına rağmen, yetkililerin duyarlı davranıp okul bahçesini temizletmediğini iddia ettiler. Okulda 4 çocuğunun eğitim aldığını kaydeden Mahmut Bazlama, yıllardır çocuklarının ve Arabanlı 460 çocuğun sağlıksız koşullarda eğitim aldıklarını ifade etti. Bazlama, şunları söyledi:

"Benim şu anda Merkez İlköğretim Okulunda eğitim-öğretim alan 4 çocuğum var. Benim çocuklarım gibi Arabanlı 460 çocuk 56 yıl önce ilçe merkezine Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilkokul olarak Arabanlılar için yapılan okulda eğitim görüyor. Okulun bahçesinin temizlenmesini istiyoruz. Temizliğin olmadığı bir okulda eğitim nasıl olur, diye yetkililere soruyorum. Gaziantep'teki ve Araban'daki tüm yetkilileri Merkez İlköğretim Okulu bahçesini temizletip, kilit taşı veya beton yaptırmalarını istiyoruz."

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 17:15:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?