6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

İndirim kampnyaları güldürüyor

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi hareketlenen piyasada, mağazaların yaptığı ilginç indirim kampanyaları vatandaşın yüzünü güldürüyor.

Ramazan Bayramı yaklaşırken bayram özel indirimleri de başladı. Bir çok büyük mağaza özel indirimler, kampanyalar ve ilginç hediyelerle yüzde 50'lere varan indirim uygularken, taksit kolaylığı ile cazip imkanlar sunuluyor.

Ayakkabıdan giysiye kadar bir çok alanda yapılan bayram özel indirimi ile vatandaşı çekmeye çalışan mağazalar bayram yaklaştıkça alışverişlerin artmasını bekliyor. Mağaza ve alışveriş merkezlerinin yanı sıra bankalar da bayrama özel kredi imkanları sağlıyor. Alışveriş merkezleri indirimlerin yanı sıra, kredi kartlarına yaptıkları özel taksitlerle de vatandaşları çekmeye çalışıyor.

Yapılan indirimlerden dolayı memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar ise, "Sezon başında istediğimiz hiç bir şeyi alamıyoruz. Çünkü fiyatlar çok pahalı oluyor. Şimdi bayram özel indiriminde hem fiyatlar yarıya düşürülüyor hem de cazip taksit imkanları sunuluyor. Fiyatlar yarıya da düşse ucuz değil. 100 YTL'lik bir ürünün 50 YTL'ye düşmesi bizler için orta ve dar gelirli vatandaşlar için yine fazla geliyor" diyerek görüş belirttiler.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 10:57:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?