6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

İntikam yemini ettiler!

Gaziantep'te önceki gece silahlı saldırı sonucu öldürülen 2 kişinin yakınları, cenazeleri alırken tehditler savurarak intikam yemini etti.

Edinilen bilgiye göre, 29 Ekim Mahallesi'nde önceki akşam şaka ile başladığı iddia edilen kavga sonrasında kurşun yağmuruna tutulan Nedim S. (26) ve Orhan S. (39) hayatını kaybederken, Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne getirilen Ergün S. (19) ağır yaralanmıştı.

Cenazelerini almaya gelen S. ailesi öfkelerini kameralar karşısında gösterdi. Ölenlerin bazı yakınları olayın sebebini bilmediklerini, Nedim S. ve Orhan S.'nin iş yeri önünde çay içerken silahlı saldırı sonucu öldürüldüklerini iddia etti.

Nedim S.'nin ağabeyi ve Orhan S.'nin yeğeni Abdullah S. ise gazetecilerin soruları üzerine kanlarının yerde kalmayacağını söyledi. Abdullah S. tehditler savurarak intikam yemini etti. Nedim S. ve Orhan S.'nin cenazeleri ise hastane morgunda yapılan otopsinin ardından memleketleri Şanlıurfa'nın Birecik ilçesine bağlı Kulaksız köyüne götürüldü.

İddiaya göre, öldürülen kişilerin şaka yaptığı Ali T. ise olay gecesi polis ekipleri tarafından gece geç saatlerde gözaltına alındı. Polis olaya karıştığı tahmin edilen 3 kişinin ise yakalanması için çalışmalarına başladı.

Öte yandan, olayda hayatını kaybeden Nedim S.'nin nişanlı olduğu ve evlilik hazırlıkları yaptığı öğrenildi. Ölüm haberiyle sarsılan Nedim S.'nin Almanya'daki amcası Fuat S.'nin ise kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı belirtildi. 

.
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2008 Salı 17:59:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?