4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Irak heyeti Gaziantep'te

2. Uluslararası Irak Fuarı'na katılacak olan Irak Petrol Bakan yardımcısı ve beraberindeki heyet, Gaziantep'e ulaştı. 

Irak Hava Yolları'na ait uçakla Gaziantep'e gelen, Irak Petrol Bakan Yardımcısı Motasam A. Hasan başkanlığındaki 110 kişilik heyeti, havaalanında Gaziantepli sanayiciler karşıladı. Irak Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı ve Forum Fuarcılık tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen, DTM, TOBB ile Gaziantep Sanayi Odası ve Yerel Meslek Kuruluşlarının destek verdiği fuar yarın açılacak. Irak Hükümeti'nin, Irak dışında ortaklaşa gerçekleştirdiği ilk fuar olan 2. Uluslararası Irak Fuarı, 40 bini kapalı, 15 bin
metrekaresi de açık alanda 30'a aşkın ülkenin katılımıyla gerçekleşecek. Irak Ticaret Bakanlığı'nın organizasyonuyla, bakanlık ve üst düzey alım heyetleriyle birlikte 3 bini aşkın Iraklı iş adamının fuarı ziyaret etmesi bekleniyor. 

Fuar süresince enerji, sağlık, tarım, sanayi ve alt yapı sektörlerinde "Business Partner Iraq" konulu iş forumu ve ikili iş görüşmeleri ile work-shop'lar düzenlenecek. Fuarda, gıda ürünleri, gıda teknolojileri, dayanıklı tüketim malları, tarım ve sulama makineleri, tekstil ve konfeksiyon ürünleri, temizlik ve kozmetik ürünleri, yapı malzemeleri ve inşaat, sağlık araç ve gereçleri, eğitim araç ve gereçleri, enerji malzeme ve ekipmanları ile otomotiv yan sanayi ürünleri sergilenecek.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2007 Salı 18:09:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?