6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

İş Bankası genel müdürü G.Antep'te

İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince, Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini belirterek, "Bir önceki sorundan nasıl çıktıysak, bundan da inşallah anlımızın akıyla çıkacağız" dedi.

İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince, Dünya Gazetesi ve İş Bankası tarafından düzenlenen, "Gaziantep'te İşle Buluşmalar" konulu toplantıya katılmak üzere Gaziantep'e geldi. Gaziantep Sanayi Odası'nı (GSO) ziyaret eden Özince, burada GSO Meclis Başkanı Abdülkadir Konukoğlu ile fikir alışverişinde bulundu. Özince, yaptığı konuşmasında, "Gaziantepliler, Gaziantep'ten topladığımız mevduat kadar bizden kredi almamışlar. Gaziantep'te mevduatta Ziraat Bankası birinci sırada, kredide ise İş Bankası birinci sırada yer alıyor. Bu tür toplantılarda maksadımız, ortak akıl aramaktır. Mesela, bugün kriz ile ilgili konuşacağız. Kriz ortamında insanlar birbirine ne tavsiye eder? hususunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunacağız. Zor bir dönemden geçiyoruz. Tek taraflı bakmamak lazım. Bir önceki sorundan nasıl çıktıysak, bundan da inşallah anlımızın akıyla çıkacağız" diye konuştu.

GSO Meclis Başkanı Abdülkadir Konukoğlu ise, İş Bankası'nın her zaman sanayicilerin sıkıntılarına destek olduğunu belirterek, "İş Bankası Gaziantep'in ekonomik sıkıntılarına destek olacaktır. Türkiye ekonomisinin tam darboğaz olduğu bir noktada böyle bir finansman desteği ve konferanslarla Türkiye'nin belirli yerlerine giderek anlatmaları insanları bilgilendirme ve önlerini görmesi açısından önemli olacak. Zaman zaman Türkiye Odalar Birliği'nde de tartışıyoruz. Ama bu konuları alt tabana indirmenin yolları bu tür konferanslardan geçiyor. Bu toplantı ile bütün sanayicilerimize anlatılabilir.Türkiye'de sanayiciler bu konuda henüz tam olarak bilgilendirilemedi. Sanayicilerimizin kafalarında türlü türlü sorunlar var" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, GSO Meclis Başkanı Konukoğlu ziyaretin anısına İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince'ye plaket verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2008 Salı 15:01:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?