6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

İş dünyasına Telekom desteği

Türk Telekom Gaziantep İl Müdürü Muhammet Katmer, dünyada gelişen yeni teknolojileri yakından takip ettiklerini ve Gaziantep'te faaliyet gösteren firmaların rekabet gücünü artıracak çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Dünyada teknolojik anlamda hızlı bir değişimin olduğunu ve yeni teknolojileri takip etme konusunda çok hassas olduklarını belirten Türk Telekom Gaziantep İl Müdürü Katmer, öncelikli hedeflerinin Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet gösteren firmalara yeni teknolojileri ulaştırmak olduğunu ifade etti. Katmer, ''Gaziantep Türk Telekom İl Müdürlüğü olarak işe başladığımız her gün bütün önceliğimizi Gaziantep'e hayat veren, Gaziantep'i Türkiye'de söz sahibi yapan ve şehrimizin istihdam kapısı olan Organize Sanayi Bölgesinin taleplerini karşılamaya veriyoruz. Buradaki önceliğimiz günlük talepleri karşılamak değil, şirketlerimizi rekabette avantajlı hale getirecek, elektronik ticarette önlerini açacak geniş bant teknolojilerini gecikmeksizin sunabilmektir. Bugün itibari ile yeni teknolojik imkanları OSB'lere verebilmenin ve teknik desteği 24 saat karşılayabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz'' dedi.

Dünya ekonomisinin küresel bir yapıya sahip olduğuna ve şirketlerin iletişim yatırımlarını güçlendirmesi gerektiğine vurgu yapan Katmer, ''Bugün iletişim sektörüne yatırım yapma yönüyle geç davranan şirketler, yarın bu küresel pazarda söz sahibi olamayacaklar. Bu düşünce ile yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde Gaziantepli işadamlarının ihtiyaç duyduğu hizmetler dünyadaki gelişen teknolojilere paralel olarak gecikmeksizin karşılanmaktadır. 'Gelecek çok hızlı gelecek' sloganı ile şirketlerimizin gelecek vizyonlarının önünü açmak en önemli görevimizdir. Bu bağlamda Gaziantep'te ilk ADSL hizmeti ilk olarak OSB'de verilmiştir. Ayrıca ADSL'nin yeterli gelmediği noktalarda şirketlerimize fiber kablo çekerek metro ethernet hizmetini yine biz sunduk'' diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 18:52:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?