6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

İşadamından örnek davranış

Gaziantepli iş adamı Ünsal Ersoy, Şahinbey İlköğretim Okulu tarafından başlatılan "Sevdiklerinizin Adını Okulumuzda Yaşatalım" kampanyasına destek verdi.

Şahinbey İlköğretim Okulu tarafından yürütülmekte olan "Sevdiklerinizin Adını Okulumuzda Yaşatalım" kampanyasına bir destekte İstanbul'da yaşayan Gaziantepli iş adamı Ünsal Ersoy'dan geldi. Ersoy kampanya kapsamında, okul kütüphanesine üç adet bilgisayar, bir adet yazıcı ve çeşitli malzemeler hediye etti.

Kampanya hakkında bilgileri yerel basından öğrendiğini ifade eden işadamı Ersoy, "Elbette eğitime yönelik düzenlenen her türlü kampanyaya destek olmak bizlerin önemli görevleri arasındadır. Gaziantep'ten İstanbul'a gönderilen birçok yerel gazetede kampanya hakkındaki haberleri okudum. Okul aile birliği ve öğrencilerin yürüttüğü bu kampanyaya destek olmak amacıyla yardım etme kararı aldım. Geleceği yaşayacak olan yeni neslimizin teknolojik yönden eğitim alanında güçlendirilmesi gerektiğine inanıyorum. Modern ve çağdaş bir eğitim için el ele vermeliyiz. Okulun kütüphanesinde kullanılmak üzere bilgisayarlar yolladım. Ulus olarak çocuklarımızın en iyi koşullarda geleceğe hazırlanmasına yardımcı olmak zorundayız” dedi.

Eğitime katkılarının bundan sonra da devam edeceğini kaydeden Ersoy, “Bilindiği gibi babam ve annemin adını taşıyan Ömer Sabriye Ersoy İlköğretim Okulu’nu yaptırıyoruz. Bizler doğup büyüdüğümüz bu güzel kentimizi asla unutmayız. Gaziantep'in gelişmesi ve kalkınması için üzerimize düşenleri daima yapacağız. Bütün sanayici ve iş adamlarımızın bu tür kampanyalara duyarlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Yapılan bağışlar, okul öğrencileri arasında da sevinçle karşılandı. Öğrenciler, "Ünsal Ersoy'a teşekkür ediyoruz. Artık internet kafelere gitmemize gerek kalmadan ödevlerimizi okulumuzun kütüphanesindeki bilgisayarlar yardımıyla yapabileceğiz. Ersoy ailesine teşekkür ederiz" dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2008 Perşembe 10:36:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?