6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

İslahiye Kaymakamı Yılmaz veda etti

İslahiye İlçe Kaymakamlığı görevini yürüten ve bir süre önce yürürlüğe giren İçişleri Bakanlığı Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği'ne atanan Bekir Yılmaz, Gaziantep'e veda etti.

Yılmaz onuruna dün akşam Belediye Konferans Salonunda veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Belediye Başkanı Mehmet Uludağ, 106. Top Alay Komutanı Kurmay Albay Yavuz Ekrem Aslan, Nurdağı Kaymakamı Emrah Yılmaz, belde belediye başkanları, daire müdür ve amirleri ile muhtarlar katıldı. Yemekten sonra bir konuşma yapan Bekir Yılmaz, görev yaptığı 5 yıllık süre içerisinde kendisine gösterilen ilgiye teşekkür ederek, İslahiye'den ayrılmanın üzüntüsünü yaşadığını dile getirdi. Konuşmaların ardından İslahiye Belediye Başkanı Mehmet Uludağ, Kaymakam Bekir Yılmaz'a Fahri Hemşehrilik beratı verdi.

Kaymakam Bekir Yılmaz, dün akşam onuruna verilen yemeğin ardından bugün de kendisi için düzenlenen veda töreni ile ilçeden uğurlandı. Hükümet Konağı önündeki uğurlamada duygulu anlar yaşayan Bekir Yılmaz, vatandaşları selamladı. Yılmaz'a 500 araçlık konvoy Nurdağı ilçesi otoban gişelerine kadar eşlik etti.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2008 Cuma 13:21:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?