6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

İslahiye'de zabıta denetimleri

İslahiye İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçede bulunan fırınları ve kasapları denetledi.

İslahiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nce, ilçe genelinde hizmet veren kasap, ekmek ve simit fırınlarına, sürekli olarak denetim yapılıyor. İnsan sağlığı açısından açıkta ruhsatsız hayvan kesimi ve eksik gramaj ekmek satışı yapılmasına müsaade etmeyen zabıta ekipleri, halkın sağlıklı ve huzurlu alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla denetimlerini sürdürüyor.

“Hemşehrilerimizin güven içinde ve sağlıklı bir şekilde yaşamaları için aldıkları ürünlerin sağlıklı olması önemlidir” diyen İslahiye Belediye Başkanı Mehmet Uludağ, esnafın sıhhi şartlara riayet etmelerinin insan sağlığı açısından önemli olduğunu söyledi. Uludağ, “Bu amaçla esnafımızın iyi rekabet edebilmeleri ve müşteri memnuniyetini sağlayabilmeleri amacıyla kaliteli ve sıhhi şartlara uygun ürün sunmaları gerekmektedir. Bu çerçevede İslahiyeli esnafımızın temizlik ve sıhhi şartlara azami dikkat ettiklerini görmekteyiz. Zabıta ekiplerimiz gece gündüz denetimlerini aralıksız sürdürmekte. İslahiye, gelişme yönünden büyük mesafeler almıştır. İlçemizin daha müreffeh ve yaşanabilir bir kent olması için yaptığımız çalışmalar önemli neticeler vermektedir” dedi.

Denetimlerin kendileri açısından da önemli olduğunu ve bu sayede vatandaşa güven verdiklerini ifade eden esnaf da, belediyenin hizmetlerinden memnun olduklarını kaydettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 14:58:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?