6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

İşte Şahinbey'in temsili başkanı

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında başkanlık makamını küçük Büşra Toy'a teslim etti.

23 Nisan İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Büşra Toy, koltuğa oturur oturmaz Başkan Vekili Ömer Can'dan ilçenin genel bilgileri ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Aldığı bilgiler üzerine 4 yıl içerisinde Şahinbey'de yapılan hizmetler ve yatırımlardan dolayı büyük değişimlerin yaşandığını ifade eden Toy, belediye çalışanlarına teşekkür etti. Toy, daha sonra okul çevresindeki sağlığa zararlı satışların engellenmesi ve kesici aletlerin okul çevresinde satışının yapılmaması konusunda çalışmaların takip edilmesini istedi. Toy, “Ata'mızın biz çocuklara armağan ettiği bu güzel günde bana verilen bu imkan çok az kişiye tanınıyor, bu nedenle kendi adıma çok mutluyum” dedi.

Görevi devreden Ömer Can da, Şahinbey Belediyesi'nin gerek imar gerek park bahçe gerekse zabıta olarak güzel bir çalışma yürüttüğünü ifade etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın çocuklara armağan edilmiş tek bayram olduğunu kaydeden Can, "Bugünün çocukları yarınımızın büyükleri olacaktır. Bizlerde çocuklarımızı geleceğe hazırlamak için çocuklar meclisi kurduk. Ve ilçemizde gençlerimiz ve çocuklarımız için yapacağımız çalışmalar devam edecektir" dedi.

Daha sonra Başkan Ömer Can, günün anısına çocuklara ve öğretmenlere hediyeler verdi.

.
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2008 Salı 15:40:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?