6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

İşte şampiyonlar

Gaziantep'te faaliyet gösteren Güney Eğitim Kurumları Spor Kulübü, voleybol ve basketbol müsabakalarında erkeklerde ve kızlarda il birinciliğini elde ederek şampiyon oldu.

Gaziantep eğitimine büyük katkı sağlayan Güney Eğitim Kurumu Okulları, ulusal ve uluslar arası bilim ve eğitim yarışmalarında elde ettiği başarıyı şimdi de sportif aktivelere yönlendiriyor.

TUBİTAK ve Uluslararası Kimya Olimpiyatları'nda gösterdiği başarı ile Gaziantep'in gururu olan Güney Eğitim Kurumları, son yıllarda sportif yarışmalarda da kendini ispatlamaya başladı. "Yaş grupları" olarak düzenlenen voleybol ve basketbol müsabakalarında erkeklerde ve kızlarda il birinciliğini elde eden Güney Eğitim Kurumlar Spor Kulübü, eğitim başarısını sportif faaliyetlere de yansıtmaya başladı.

Güney Eğitim Kurumları Spor Kulübü Antrenörü Bekir Yoldaş, çok çalıştıklarını ve bunun semeresini almaya başladıklarını söyledi. Geçen sezon da minikler voleybolda Gaziantep şampiyonu olduklarını hatırlatan Yoldaş, "Bu sezon voleybol yaş gruplarında il birincisi olduk. Geçen sezon hem il birincisi hem de bölge dördüncüsü olmuştuk. Alt yapımızı oluşturarak ileriki yıllarda daha iyi neticeler almak istiyoruz. Güney Eğitim Kurumları ve Mutafoğlu okulları olarak sportif başarılarımız il ve bölge genelinde devam edecektir" dedi.

Önceki sezonlarda ilköğretim okulları bazında Gaziantep birincisi olduklarını ve Şanlıurfa'daki bölgesel maçlarda bölge 4.'lüğünü elde ettiklerini belirten Yoldaş, 4-6 Nisan tarihinde Osmaniye'deki bölgesel müsabakalarda kız ve erkeklerde Gaziantep'i en iyi şekilde temsil edeceklerini sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 31 Mart 2008 Pazartesi 20:24:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?