6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

'İstikrar hedef alındı'

Gaziantep Paylaşımcı Genç İşadamları Derneği (GAPGİAD) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Bayram, İstanbul'daki ABD Konsolosluğu'na yapılan silahlı saldırının, Türkiye'nin istikrar ve huzuruna yönelik olduğunu savundu.


Bayram, yaptığı açıklamada, 3 polisin şehit olmasıyla sonuçlanan saldırının terörün dehşet verici yüzünü bir kez daha ortaya koyduğunu belirtti. Saldırıyı Türkiye ve Gaziantepli işadamları olarak kınadıklarını kaydeden Bayram, "Bu saldırı Türk huzuruna ve istikrarına yapılmış bir saldırıdır. Yapanları ve yaptıranları nefretle kınıyoruz" dedi.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Amerika işgali altındaki Irak'a düzenleyeceği ziyaretin arifesinde böylesi bir saldırının düşündürücü olduğunu ifade eden Bayram, "Kimse Türk ekonomisine, istikrarına, huzuruna, güvenliğine ve topraklarına zarar veremez. Ülkenin içinde bulunduğu ortamı değerlendirmek isteyen şer odakları kendilerini bir kez daha göstermek istemişlerdir. Buna Türk milleti kesinlikle izin vermeyecektir" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2008 Perşembe 17:04:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?