5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

İtfaiyeci kalbine yenik düştü

Gaziantep'te, 10 gün önce bir yangına müdahale ettikten sonra kalp krizi geçiren ve dün akşam tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden itfaiyeci için tören düzenlendi. 

47 yaşındaki 5 çocuk babası Yaşar Kantar, 10 gün önce akşam saatlerinde bir evde çıkan yangına müdahale ettikten sonra kalp krizi geçirdi. Arkadaşları tarafından Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kantar, 10 gündür tutulduğu yoğun bakım servisinde dün akşam hayatını kaybetti. Kantar için bugün Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. 

Müdürlük bahçesinde düzenlenen törende bir konuşma yapan İtfaiye Müdürü Mustafa Karakuş, Kantar'ın dürüst, çalışkan ve herkes tarafından sevilen bir personel olduğunu belirtti. Karakuş, 16 yıldır itfaiyede görev yapan Kantar'ın hayatını kaybetmesinden büyük üzüntü duyduğunu kaydederek, ''Çok değerli bir elemanımızı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Teşkilatımız ve yakınlarının başı sağ olsun'' dedi. 

Törene katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey de, itfaiye personeline ve Kantar'ın yakınlarına başsağlığı diledi. 

Törenin ardından Kantar'ın cenazesi Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. 

Bu arada, itfaiyeci Yaşar Kantar'ın emeklilik süresinin dolduğu, ancak maddi sebepler nedeniyle çalışmaya devam ettiği öğrenildi.
İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2006 Salı 14:15:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?