4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Jandarmadan silah operasyonu

Gaziantep'te İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmada, 3 adet kaleşnikof marka uzun namlulu silah ve 3 adet tabanca ile çok sayıda mermi ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan şahıslardan 3'ü tutuklandı.


Gaziantep Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, bir istihbaratın değerlendirilmesi üzerine Şehitkamil ilçesi Tokdemir Köyü'nde şüpheliler Ş.Y., H.K., R.Y, .M.Ç. ve A.Y.'nin ev ve eklentilerinde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince arama yapıldı. Yapılan aramalarda; Ş.Y.'ye ait evde 1 adet ruhsatsız kaleşnikof piyade tüfeği, tüfeğe ait 2 adet şarjör ve 30 adet fişek, H.K.'ye ait evde 1 adet ruhsatsız kaleşnikof piyade tüfeği, tüfeğe ait 30 adet fişek, R.Y.'ye ait evde 1 adet ruhsatsız kaleşnikof piyade tüfeği, tüfeğe ait 2 adet şarjör, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 1 adet şarjör, M.Ç.'ye ait evde 1 adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 2 adet şarjör ve 14 adet fişek, A.Y.'ye ait evde 1 adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 4 adet şarjör ve 40 adet fişek ele geçirildiği kaydedildi.


Olayla ilgili yakalanan şüphelilerden Ş.Y., H.K. ve R.Y.'nin sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildiği, M.Ç. ve A.Y.'nin ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldıkları bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2007 Salı 18:42:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?