4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Kaçak mermi atölyesi bulundu

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri, düzenledikleri operasyonla kaçak bir mermi imalathanesi ortaya çıkardı. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişiden 1'i tutuklandı.


Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Organize Suçlar Büro Amirliği görevlilerince, kent genelinde silah ve mermi kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik yapılan istihbarat çalışmaları neticesinde bir operasyon düzenlendi.

Şahinbey ilçesinde bulunan bir ikamette mermi imal edilerek satıldığı ve ikamette yüklü miktarda mermi ve tabanca bulunduğu bilgilerinin elde edilmesi üzerine başlatılan operasyon kapsamında Vatan Mahallesi'ndeki bir eve baskın düzenlendi. Evde yapılan aramalarda 710 adet değişik çap ve markalarda mermi, 3 adet şarjör, 1 adet çap ölçümünde kullanılan kumpas, 1 adet mermi yapımında kullanıldığı değerlendirilen makine ele geçirildi.


Olayla ilgili gözaltına alınan Abdullah E. ve Hüseyin Ç., Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Abdullah E., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Hüseyin Ç. serbest bırakıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2007 Pazartesi 18:05:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?