6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Kaçak şeker denetimi

Gaziantep merkez ilçe Şehitkamil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Tarım İl Müdürlüğü ile birlikte yaptıkları denetimlerde kaçak şeker ele geçirdi.


Şehitkamil Belediyesi'nden yapılan açıklamada, yapılan denetimlerde 25 Aralık Sanayi Sitesi 13. Blok No:6'da faaliyet gösteren bir şekerleme firmasının etiket bilgilerinin ve ambalajının sahte olduğu, üretim izninin alınmadan ürün üretildiği tespit edildi. Denetimlerde, 31 adet 20 kiloluk cipita marka akide şeker, 366 adet 3 kiloluk saltanat markalı toffee şeker, 141 adet 5 kiloluk kayalı şeker ambalajında toffee şeker ve 240 adet 4 kiloluk saltanat markalı akide şeker ele geçirildiği kaydedildi.


Konuyla ilgili bir açıklama yapan Şehitkamil Belediye Başkan Vekili Bekir Öztekin, halk sağlıyla oynamaya teşebbüs edenlere bugüne kadar nasıl göz açtırmadılarsa bugünden sonra da göz açtırmayacaklarını belirtti. Zabıta ekiplerinin denetimlerini aralıksız olarak sürdürdüklerini kaydeden Öztekin, “Bizim için en önemli belediye hizmeti insan sağlığını korumaktır. Bu konudaki hassasiyetimiz ilk günkü gibi devam ediyor” dedi.


Denetim yapılan yerin sağlıksız olduğunu ve çalışanların portör muayenelerinin olmadığını ifade eden Öztekin, vatandaşları aldıkları ürünlerin son kullanma tarihlerine dikkat etmeleri konusunda uyardı.

iha
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2008 Cuma 18:27:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?