4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Kaçak viski ölümü!

İstanbul’da sahte rakı içtikleri için hayatını kaybeden birçok kişiye Gaziantep’ten de kaçak viski içerek hayatını kaybeden 2 kişi daha eklendi. Gaziantep’te kaçak viski içen 3 kişiden 2’si hayatını kaybederken, diğer kişinin bulunmasına çalışılıyor.

Edinilen bilgiye göre, geçen perşembe günü öğle saatlerinde Fidanlık Mahallesi Recep Koç Parkı’nda buluşan Hanifi Bıçkıcı (57), Ali Mercan (49) ve ismi belirlenmeyen bir kişi, Suriye’den kaçak olarak getirilerek piyasaya ucuz fiyatla sürülen viskiden içti.

Kaçak viskiyi içen şahıslar evlerine döndükten 1 gün sonra rahatsızlanmaya başladı. Zehirlenme belirtileri gösteren Hanifi Bıçkıcı, Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi; Ali Mercan ise Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi altına alındı. Yapılan müdahalelere rağmen her 2 şahıs da ertesi gün hayatını kaybetti. Şahısların yapılan otopsilerinde ölüm nedenlerinin "alkol zehirlenmesi" olduğu tespit edildi.

Kaçak viski içtiği için hayatını kaybeden Hanifi Bıçkıcı’nın oğlu Mustafa Bıçkıcı (26), yetkilileri göreve çağırarak sorumluların bulunmasını istedi. Bıçkıcı, babasının daha önce bisiklet antrenörü olarak çalıştığını ve Milli Takım’a birçok sporcu kazandırdığını söyledi. Bıçkıcı, babasının 45 yaşından sonra alkol kullanmaya başladığını ve bu tarihten itibaren sürekli içki içtiğini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2005 Pazartesi 15:05:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?