6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Kadooğlu Grup yağ üretiminde ısrarlı

Gaziantep'te yerleşik Kadooğlu Grup, Gaziantep 4. Organize Sanayi Bölgesi'nde kurduğu yağ fabrikasında üretimini sürdürüyor.


"Her zaman en iyi kalite" felsefesi ile yola çıkan Kadooğlu Yağ, Carrefour-Sa ile 'Bizce' markalı ayçiçek yağı, mısır yağı, kanola yağı dahil tüm ürün gruplarının mağazalarda satışı konusunda anlaşma imzaladı. İşbirliğiyle birlikte Ağustos 2007 tarihinde faaliyete başlayan Kadooğlu Grup bünyesindeki Kadooğlu Yağ Sanayi ve Ticaret AŞ. Genel Müdürü Celal Kadooğlu, "Tüm Türkiye'deki tüketicilere kaliteli ve geniş ürün portföyünü sunmanın heyecanı ve gururunu yaşıyoruz" dedi.
Türkiye'deki birçok bölge ve ilden bayilik ve ürün talebiyle karşılaştıklarını belirten Celal Kadooğlu, sektörde kalite ve istikrarlı çalışmanın ana hedefleri olduğunu kaydetti. Yakın zamanda buna benzer farklı projelerle kamuoyunun önüne çıkacaklarını ifade eden Kadooğlu, "Bu işbirliğinin her iki kuruma ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Kendi bölgesinde en güçlü ve Türkiye'nin sayılı distribütörleri ile karşılıklı güven ve çalışmayla kısa sürede kendi kategorisinde sağlam ve emin adımlarla ilerleyen Bizce, ulusal ve küresel perakendeci iş ortaklarımızla da orta vadede hak ettiği yeri alacaktır" diye konuştu. 

..
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2008 Perşembe 10:29:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?