6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Kafasını kaldırım taşına çarparak öldü

Gaziantep'te bir apartmanda kapıcılık yapan şahıs, apartman sakinlerine ekmek almaya giderken dengesini kaybederek düştü. Kafası kaldırım taşına çarpan yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre olay, Değirmiçem Mahallesi'nde bulunan Eruslu Parkı'nda meydana geldi. Güven Apartmanı'nda kapıcılık yaptığı belirlenen Hüseyin Kayhan (63), sabah 06:30 sularında apartman sakinlerine ekmek almak için yola çıktı. Yaşlı adam, Eruslu Parkı'nın içerisinden geçtiği sırada dengesini kaybederek düştü. Kafası kaldırım taşına çarpan yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybetti. Başka bir apartman kapıcısı yaşlı adamın düştüğünü fark ederek çevredekilere haber verdi. 

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis, inceleme başlattı. Düşmenin etkisiyle kafasından ve boynundan darbe alarak hayatını kaybeden yaşlı adamın cesedi, Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Bu arada, yaşlı adamın kapıcılık yaptığı apartmanın sakinlerinden Hanifi Uslu ve Murat Hızal ise, Hüseyin Kayhan'ın yıllardır kendi apartmanlarında kapıcılık yaptığını belirterek, "Sabah 06:30'da ekmek almak için gitti. Parktan geçtiği sırada ayağı kayarak düşmüş. Kafası kaldırım taşına çarpmış ve boynu kırılmış. Başka bir kapıcı görerek ekmekçiye haber vermiş. Ekmekçi de bize haber verdi. Biz polise haber verdik. Allah sahiplerine ve akrabalarına yardım etsin" dediler. 

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2008 Cumartesi 12:47:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?