6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Kalender federasyonu yönetiminde

Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şube Başkanı ve Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Kurucusu Hulusi Kalender, Türkiye Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçildi.

Engelliler Spor Federasyonu’nda Gaziantepli birisinin bulunmasının önemli olduğuna dikkati çeken Kalender, yönetime girmesinde destek olan Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı ve Gençlik ve Spor İl Müdürü M. Nuri Öcal’a teşekkür etti.

Federasyonda yapılan görev dağılımı sonucu Yüzme Braşından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olduğunu belirten Kalender, “Gaziantep’te engellilerle ilgili yüzme sporu yok. Henüz yeni oluşum içerisindeler. Engellilerin yüzme sporuna yönelmesi için Gaziantep’te ciddi bir çalışma gerçekleştireceğiz. Gaziantepli engellilerin yüzme sporunda Avrupa ve dünya çapında dereceler elde etmesi için federasyon olarak gerekli desteği vereceğiz. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz M. Nuri Öcal’ın katkılarıyla Gaziantep’te çok önemli uluslararası müsabaka gerçekleştirmek istiyoruz. Bu konuda çalışmalarımız başladı” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 14:28:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?