4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Kamerayı dişle koparamadılar

Gaziantep'te bir internet kafeye gelen 2 genç, masaya monte edilmiş bilgisayar kamerasını önce elleriyle daha sonra da dişleriyle koparmaya çalışmalarına rağmen başarılı olamadı. 

Gaziantep'te bir internet kafenin işletmeciliğini yapan Halil Şahin, bir süre önce kafeye gelen 2 gencin masaya monte edilmiş haldeki bilgisayar kamerasını çalmaya çalıştıklarını iddia etti. Gençlerin hırsızlık girişiminin güvenlik kamerası tarafından kaydedildiğini belirten Şahan, gençlerin başarılı olamadıklarını ifade etti. 

Şahin, güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, kafeye gelen 2 gencin birlikte bir masaya oturduklarını belirterek, "2 genç oturdukları masaya monte edilmiş bilgisayar kamerasını önce elleriyle koparmaya çalışıyor. Vidalarla masaya monte edilmiş kamerayı yerinden koparmayı başaramayan gençlerden birisi hızını alamayarak, bu kez dişleriyle ısırarak kamerayı sökmeye çalışıyor" dedi. 

Masadaki kamerayı sökmeyi başaramayan gençlerin başka bir masaya geçerek hırsızlık girişimlerini sürdürdüklerini ifade eden Şahin, "Başka bir masaya geçen gençler, yine aynı şekilde önce elleriyle daha sonra da dişleriyle ısırarak, kamerayı yerinden sökmeye çalışıyorlar. İkinci girişimlerinde de başarılı olamayan gençler, kafeden ayrıldı" şeklinde konuştu. 

Şahin, hırsızlık girişimini izledikleri güvenlik kamerası kayıtlarından fark ettiklerini, kamerayı alamayan gençler hakkında ise herhangi bir yasal işlem yapmadıklarını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2007 Pazartesi 17:00:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?