4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Kan verenlere makarna ikaramı

Gaziantep'te Beşler Makarna tarafından başlatılan "Lezzetli Bağış" kampanyasında, kan bağışında bulunan vatandaşlara makarna ikram edildi. 

İncilipınar Mahallesi'nde bulunan Nişantaşı Sokak'ta düzenlenen kan bağışında, kan veren vatandaşlara makarna ikram edildi. 

Beşler Makarna Genel Müdürü Kemal Çakmak, sosyal sorumluluk anlayışı ile hareket ettiklerini ve yaşadıkları topluma katkı sağlamayı amaçladıklarını belirtti. Bu nedenle, "Lezzetli Bağış" adı altında kan bağışı kampanyası düzenlediklerini kaydeden Çakmak, halkı kan bağışlamaya teşvik etmek ve bu konudaki toplumsal bilinçlenmeye katkı sağlamayı amaçladıklarını ifade etti. Çakmak, Türk Kızılay'ı ile işbirliği içerisinde kampanyayı başlattıklarını belirterek, "Türkiye genelinde il ve ilçelerde, Kızılay Kan Merkezi ile Beşler Makarna ekipleri ortak çalışma yapacak ve kan bağışlayan vatandaşlarımıza, firmamız tarafından makarna ikram edilecek" dedi. 

Gaziantep Kızılay Kan Merkezi Müdürü Gökhan Özboz da, Beşler Makarna'nın başlattığı "Lezzetli Bağış" kampanyasının 100 gün boyunca süreceğini ve kampanyaya katılanlara makarna ikramında bulunulacağını kaydetti. Özboz, kampanyayı Türkiye'ye yaymak istediklerini ifade etti.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2007 Pazartesi 18:33:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?