3
Mayıs
2024
Cuma
GAZİANTEP

Kanlı şaka!

Gaziantep’te arkadaşlarının yaptığı şakaya sinirlenen bir kişi, kavga ettiği 2 arkadaşını pompalı tüfekle bacaklarından vurdu. Edinilen bilgiye göre, Et Balık Kurumu Kavşağı hava alanı yolu üzerinde bulunan bir deri işleme atölyesinde çalışan Hayri B. (38) ile Mesut Çelik (26) ve Ekrem Kantar (28) arasında bir süre önce şakalaşma yaşandı.

Şakanın dozunu kaçıran arkadaşlar arasında tartışma ve ardından kavga çıktı. Hayri B, arkadaşları Mesut Çelik ile Ekrem Kantar’ın yaptığı şakaya sinirlenerek ruhsatsız pompalı tüfeğiyle işyerine geldi. Mesut Çelik ile Ekrem Kantar’ın işyerinin yakınında bulunan kebapçıda yemek yediğini öğrenen Hayri B, yanına aldığı pompalı tüfekle kebapçıda bulunan arkadaşlarına ateş etti. Açılan ateş sonucu Mesut Çelik ve Ekrem Kantar ayaklarından yaralandı.

Yaralılar, ambulansla Gaziantep Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan durumu ağır olan Mesut Çelik, ilk müdahalenin ardından Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Arkadaşlarını silahla yaraladıktan sonra olay yerinden firar eden Hayri B, daha sonra güvenlik güçlerine teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2005 Pazartesi 14:53:14
Güncelleme :28 Haziran 2005 Salı 12:54:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?