4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Kanneci ve Öztan'dan müzik ziyafeti

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Ahmet Kanneci (Klasik Gitar) ve Ekrem Öztan (Klarinet) sanatseverlere keyifli bir gece yaşattı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey "Bizim sayın Kanneci ile dostluğumuz beş yıl öncesine dayanıyor. Yine kendisi ile böyle bir konserde tanışmıştık ve o günden bu yana bu dostluğumuzu canlı tuttuk. Belediyemiz sanat etkinlikleri çerçevesinde halkımızın böyle bir üstatla tanışmasını ve doyumsuz sanatını tatmasını istedik" dedi.

Kanneci de "Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız hekimken de sanata duyarlıydı; Şimdi bu ilin Belediye Başkanı ve bu ilgisini Gaziantep halkı ile paylaşmak için bizleri davet etti. Bu davranışından dolayı kendisine şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu.

Güzelbey, Mayıs ayı boyunca da Halk Müziği konseri ile Büyükşehir Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinliklerinin devam edeceğini belirtti. Konser sonunda Güzelbey sanatçılara çiçek ve çeşitli armağanlar sundu.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2005 Pazartesi 12:35:05
Güncelleme :2 Mayıs 2005 Pazartesi 14:24:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?