6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Karataş şehir parkı hizmete açılıyor

Gaziantep Kolej Vakfı tarafından bu yıl 6.'sı düzenlenen Uluslararası Halkoyunları Festivali'nde, Şahinbey Belediyesi'nin açtığı stantta sergilenen Karataş Şehir Parkı ve Savaş Müzesi maketi vatandaşların ilgi odağı oldu.


Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları bahçesinde çeşitli etkinlik ve gösterilerin yapıldığı şenlikte, göz dolduran Şahinbey Belediyesi standında, belediye hizmetleri tanıtıldı.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, bu tür festivallerin şehrin tanıtımı için çok önemli olduğunu ifade ederek, "Bu tanıtıma katkıda bulunmak için stant açtık. Stantta yapılan birçok hizmetlerin yanı sıra bu şehir için önemli Karataş Şehir Parkı ve Savaş Müzesi'ni tanıttık. Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımızın yaşam standartlarını yükseltmek, daha iyi ortamlarda ve hak ettiği hizmeti almaları için çalıştık. İlçemizde her bölgeye ulaşmaya çalıştık. Gaziantep tarihine sahip çıkmak ve katkı sağlamak için Şehreküstü Parkı içinde Türkiye'nin ilk Savaş Müzesi'ni kurduk. Gaziantep Mücadelesi'nin anlatıldığı Savaş Müzemiz tüm halkımıza açıktır. Yine standımızda da maketi sergilenen 300 dönümlük Karataş Şehir Parkı'nda üç yıldır ağaçlandırma çalışmaları yapılıyor, şimdi ise inşa aşamasındadır. Bu parkımızda bu yıl içinde yapılarak halkımızın hizmetine sunulacaktır" diye konuştu.

..
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2008 Perşembe 11:19:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?