4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Karataş'a 50 milyon YTL'lik yatırım

Gaziantep’in Şahinbey ilçe Belediyesi tarafından Karataş bölgesine 50 milyon YTL'lik proje gerçekleştiriliceği bildirildi.


Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, Bilgeler Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, günlük on altı saatlik çalışma temposuyla çalıştıklarını belirtti. Şahinbey'in cazibe merkezi Karataş bölgesine büyük projeler yaparak yaklaşık 50 milyon YTL'lik yatırım yapacaklarını kaydeden Can, "Yaklaşık 35 milyon YTL'lik bir proje olan Karataş'taki 300 bin metrelik Şehirparkı'nın önümüzdeki günlerde ihalesini yapacağız" dedi.


Karataş'ta ayrıca Gaziantep Valiliği ile ortak yürütülen 10 milyon YTL'lik bir proje olan 5 bin kişilik Kapalı Spor Salonu'nun da önümüzdeki günlerde temelinin atılacağını ifade eden Can, "Karataş bölgesinde yine 5 milyon YTL'lik bir proje olan 500 bin metrekare bir alana otomobil ve motosiklet yarış pisti yapıyoruz. Belediye olarak sağlığa büyük önem veriyoruz. Bu nedenle 300 dönümlük bir alanı Sağlık Bakanlığı'na vermeyi taahhüt ettik ve Karataş'a 400 yataklı bir araştırma hastanesi yapılacak. Bu projelerimiz 2008 yılı sonuna kadar tamamlanacak" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2007 Perşembe 14:01:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?