6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Karataş'a yeni bir park yapılıyor

Ağaçlandırma ve yeni park alanları oluşturmaya büyük önem veren Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi, Karataş ikinci bölgede 12 dönümlük bir alanda park çalışmasına başladı.

Yapılan yeni park çalışmasını yerinde gezerek incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren halkımızın bizlere emanet ettiği Şahinbeyimizi halkımıza layık hale getirebilmek, kendilerine layık olabilmek için gece gündüz demeden çalışmaya başladık. Belediye olarak tüm semtlerimizin park, yol, kaldırım ve imar gibi temel konularda sorunlarını götürdüğümüz kaliteli ve hızlı hizmetle çözmeye çalışıyoruz”dedi.

Yapılan tüm çalışmaların vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmak olduğunu söyleyen Başkan Ömer Can, “Daha önce verdiğimiz sözleri adım adım yerine getirmenin heyecanını yaşıyoruz. Şimdi ise Karataş ikinci bölgenin park ihtiyacına çözüm olacak bir projeyi tamamlıyoruz. Kendi personellerimizle yaptığımız bu park alanı içerisinde oyun gurubu, yürüyüş yolları, havuzu ile 12 dönümlük bir alan oluşturulacaktır. Yine 300 dönümlük Şahinler Vadisi de Karataş ikinci bölgemize hitap etmektedir. Vatandaşlarımız yaz aylarında çocuklarıyla birlikte gelip buralarda zamanlarını geçirebilmeleri için uğraşıyoruz. Bu güne kadar geçmiş dönemlerde ilçemiz vatandaşlarına layık görülmeyen akıllarına bile gelmeyen, bu hizmetlerimiz kendilerine nispet olsun. Bizler bu yönde çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 10:54:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?