6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Karma resim sergisi açıldı

Ressamlar Ahmet Sarı, Barış Cihanoğlu, Melissa Mey, Murat Pulat ve Erdinç Baba, ‘’Uzaklardan 5 Sanatçı, 5 Bakış’’ konulu karma resim sergisi açtı.

Sanko Sanat Galerisi’ndeki serginin açılışında, ressamlar adına konuşan Melissa Mey, bir çok karma sergiye katıldığını, ancak 4 arkadaşı ile birlikte açtığı bu serginin, çok kaliteli olduğunu ve içine sindiğini söyledi.

Türkiye genelinde başarıları ile tanınan ressamlarla Gaziantep’te sergi açmaktan mutlu olduğunu kaydeden Mey, ‘’Çalışmalarını İstanbul, Ankara ve İzmir’de sürdüren 5 ressam olarak, sanatın 3 büyük il dışına çıkması çabalarına katkı sağlamak amacıyla Gaziantep’te sergi açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz’’ dedi.

Tuval, yağlıboya, akrilik, serigrafi, taş baskı ve gravür teknikleri ile hazırlanan 31 eserin yer aldığı serginin 7 Aralık’a kadar gezilebileceğini kaydeden Mey, ‘’Soyut, figüratif ve baskılardan oluşan eserlerimizim, Gaziantepli sanatseverlerce beğenileceğini umuyoruz’’ diye konuştu.

Konuşmaların ardından serginin açılışı, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Mehmet Aykanat ve konuklar tarafından yapıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 12:28:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?