4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Kayıp kadının cesedi çuvalda bulundu

Gaziantep'te bir gündür kayıp olan 50 yaşındaki kadının cesedi, boş bir arazide çuval içerisinde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Kenan Evren Bulvarı Kocaoğlan Mahallesi Mehdi Efendi Sokak'taki boş alanda, bir kişinin el arabasındaki çuvalı bırakarak kaçtığını gören vatandaşlar, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri el arabasında, hasıra sarılı çuval içinde bir kadın cesedi buldu. Yapılan ilk incelemede, kadının boğularak ve başının ezilerek öldürüldüğü belirlendi.

Asayiş Şube Cinayet Büro ekipleri, cesedin ailesi tarafından bir gün önce kayıp başvurusunda bulunulan Yeter Kaya'ya (50) ait olduğu tespit etti. Ceset, otopsi için Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Otopsi yapılan Yeter Kaya'nın cenazesi yakınları tarafından morgdan alınarak Yeşilkent Mezarlığı'na defnedildi.

Yeter Kaya'nın yakınları cinayetin altınlar için işlendiğini öne sürdü. Emniyet yetkilileri ise, cinayet zanlısı olarak Yeter Kaya'nın aynı zamanda akrabası olan K.P.'nin (26) arandığını bildirdi.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
(TB-ST-ÖZ-Y)

İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2007 Cumartesi 15:38:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mesut işbilen IP: 88.224.37.xxx Tarih : 17.06.2007 12:58:46
bizler insanlığımızı kaybediyoruz iki kuruş dünya malı için insan canını telef ediyoruz dşüncem şu ki katiller bulunduğu zaman içeriye atıp besleyeceğimize  öldürmek daha mantıklı böyle yapmazsak sonra cezası bitip çıktığında bu sefer başka bir insana aynısını uygulayacaktır bu nedenle bizler hiç bir zaman uyanamayız taaaki bizimde anamızın babamızın bacımızın vesaire en yakınlarımızın başına böyle bişey gelince o zaman ah kafam deriz ama iş işten geçmiş olur saygılarımla