6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Kaymakam'dan iftar

Araban ilçesinde Kaymakam Orhan Balcı 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle şehit aileleri, gazi ve gazi ailelerine iftar yemeği verdi.

Araban Öğretmen Evinde düzenlenen iftar yemeğine Araban Kaymakamı Orhan Balcı, Arabanlı şehit aileleri, gazi ve gazi aileleri ile Araban Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Akif Yorulmaz, Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, Elif Beldesi Belediye Başkanı Cuma Altınbaş, Araban Ak Parti İlçe Başkanı Ali Ömeroğlu, Araban Cumhuriyet Halk Parti İlçe Başkanı İbrahim Halil Metin, Araban Demokratik Sol Parti İlçe Başkanı Baki Şahin, AK Parti Araban İl Genel Meclisi Üyeleri Ahmet Sağır, Battal Gazi Taşdemir, Kazım Üstündağ ve daire amirleri katıldı.

İftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelen Araban Kaymakamı Orhan Balcı, şehit aileleri ve gazilerle sohbet edip sorunlarını ve ihtiyaçlarını sordu.

Kaymakam Balcı yemekte yaptığı konuşmada ''Biz bu kutsal topraklar için canı pahasına çarpışarak canlarını veren şehitlerimizi ve gazilerimizi unutmadık, unutmayacağız. Arabanlı şehitlerimizin aileleri gazilerimiz ve ailelerinin devlet ve millet olarak devamlı yanlarındayız. Her türlü yaşayabilecekleri sorun ve sıkıntılarını çözmek bizim asil görevlerimizdendir ''dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2008 Cumartesi 12:02:25
Güncelleme :20 Eylül 2008 Cumartesi 21:20:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?