6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Kaymakam'dan polislere takdirname

Yardıma muhtaç, kimsesiz yaşlı bir vatandaşa özverili ve şefkatli yaklaşımlarıyla yardımcı olan Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları, Şehitkamil Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir tarafından takdirname ile ödüllendirildi.


Özdemir, örnek davranış sergileyen polis memurları Habip Erdem, Yeşil Mehmet Telli, Metin Yüksel, Şehmuz Doğan ile Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürü Erkan Demircan'ı makamında kabul etti. Kaymakam Özdemir, polis memurlarına özverili davranışlarından dolayı 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 122. maddesi gereğince takdirname taltif ettiğini belirtti. Özdemir, "İlçemizdeki huzur ve güvenliğin ifası için gayretli çalışmalarınızın yanında alil ve aciz, yardıma muhtaç vatandaşımızın yardımına koşmanız, polislik mesleğinin şiarından birisidir. Sizlerin yaşlı vatandaşımıza karşı göstermiş olduğunuz insani davranış, tüm görevlilerimize örnek teşkil edecek niteliktedir. Yaşlı vatandaşımızı sağlık kuruluşuna teslim edinceye kadar göstermiş olduğunuz, yemeğini yedirmek, elbiselerini değiştirmek gibi davranışlar polis-vatandaş ilişkileri açısından takdir edilecek bir davranıştır" dedi.
Tören sonunda, polis memurları takdirnamelerini Kaymakam Feridun Cemal Özdemir'in elinden alarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 14:35:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?