6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Kayserispor mesasi başladı

Gaziantepspor, Turkcell Süper Lig'in 14. haftasında kendi sahasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarınına başladı.

Celal Doğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Nurullah Sağlam nezaretinde Kırmızı-siyahlı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından minyatür kale maç yaptı. Sivas'a galibiyet için gittiklerini, ancak maçın ilk dakikalarında yenen golün oyunlarını olumsuz yönde etkilediğini belirten Teknik Direktör Nurullah Sağlam, ''Şanssız bir haftayı geride bıraktık. Sivasspor gibi bir takıma karşı bir penaltı pozisyonuyla geride başlamak her zaman sıkıntı teşkil eder. Dolayısıyla bu sıkıntıyı yaşadık, ama 1-0'dan sonra da oyunun kontrolünü elimizde bulundurmayı başardık. Özellikle ilk yarının son dakikadasında yakaladığımız bir gol pozisyonu var. Bu golü değerlendirip ilk yarıyı böyle bitirmiş olsaydık, ikinci yarı daha farklı geçerdi. Yediğimiz ikinci golde de Mehmet Polat'ın sakatlığından dolayı saha dışında olması defansif anlayışta kademe eksikliğine neden oldu. Rakibimiz ikinci golü buldu ve dolayısıyla işimiz daha da zorlaştı. Ondan sonra baskılı oynamaya çalıştık, ama maalesef bu baskıyı gole dönüştüremedik. Daha sonra da üçüncü gol geldi. Biraz şanssız bir müsabaka oldu bizim için. Özellikle de 3 tane futbolcumuzun da istem dışı sakatlıklarından dolayı oyunun dışında kalmaları bizim adımıza şanssız bir hafta yaşamamıza neden oldu'' dedi.

Sakat futbolcuların durumları hakkında bilgi veren Sağlam, ''Beto ciddi bir sakatlık yaşadı. Onu da tamammen doktor kontrolünde oynatmaya çaba gösterdik, ama maalesef sakatlığının yeniden nüksetmesi bizim adımıza sıkıntı oluşturdu. Murat'ın da sakatlığı var. Onu da doktorlardan bize gelen raporlar doğrultusunda oynattık, ama maalesef onun sakatlığı da nüksetti. Yaşadıklarımız tamamen şanssızlık. Tabata'nın ve Deumi'nin sakatlıkları da MR sonuçları ile belli olacak. Havanın soğukluğu ve sahanın kayganlığı futbolcuları etkiledi. Sadece Mehmet Polat'ın sakatlığı biraz ciddi görünüyor. Onun da iç yan bağlarında küçük bir yırtık var. O da zannediyorum 1-2 hafta oynayamayacak. Muhtemelen iki hafta sonra Bursaspor maçına yetişir. Tabata ve Deumi hafta sonu oynanacak maça büyük bir ihtimalle yetiştirilecek'' diye konuştu.

Kayserispor maçının zor geçeceğini belirten Nurullah Sağlam, taraftarlardan destek istedi. Sağlam, ''Ligin iyi kadroya sahip, iyi futbol oynayan ekiplerinden birisi olan Kayserispor ile oynayacağız. Zorlu bir müsabaka olacak, ama özellikle birkaç oyuncumuz sakatlıklarından dolayı yüksek randımanlı olarak aramızda olmayacak. Dolayısıyla burada en büyük görev taraftarımıza düşüyor. Cumartesi günü taraftarımıza her zamankinden fazla ihtiyacımız var. Bize destek olacaklarına yürekten inanıyorum'' dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 17:23:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?