4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Kedi ile köpeğin örnek dostluğu

Gaziantep'te, kedi ve köpeğin dostluğunu gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi yanında çiçekçilik yapan 55 yaşındaki Ahmet Kılıç'ın kedisi Boncuk ile köpeği Karabaş arasındaki dostluğu görenler şaşırıyor. Günün 24 saatini beraber geçiren hayvanlar, aynı kaptan yemek yiyor, birlikte geziyor, birlikte oynuyor.

Boncuk ve Karabaş'ın sahibi Ahmet Kılıç, hayvanlara iyi davrandıktan sonra hepsinin uysal olabileceğini belirterek, "Bu hayvanların karnını doyurursak ve iyi davranırsak neden eğitilmesinler? İşte gördüğünüz gibi kedi ve köpek birlikte yaşıyor. Köpek, yavru olduğu dönemde kediyi emziriyordu. Şimdi sütü kalmadı diye kedi emmeyi bıraktı.

Beraber burada otururlar, yatarlar. Acıktıkları zaman da yanıma gelirler. Ben de çoğu zaman kebapçılardan kavurma ve kemik alarak bu hayvanlara veriyorum. Sürekli birlikteler. Karınları doyduktan sonra beraber oynarlar. Buradaki manzara vatandaşların büyük ilgisini topluyor. Yoldan geçenler kedi ve köpeğin dostluğunu görünce fotoğraflarını çekiyor. Birçok vatandaş, 'Hayvanlar ne güzel anlaşıyor, biz insanlar neden anlaşamıyoruz?' diyor. İşte bu bir örnektir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2007 Çarşamba 14:52:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?