6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Kendi düğününde çalıştı

Gaziantep'te yerel olarak yayınlanan bir gazetede çalışan muhabir, evlendiği gün patronunun isteği üzerine "kendi haberini" yaptı.

Gaziantep'te günlük olarak yayınlanan Gaziantep 27 gazetesinde muhabir olarak çalışan Eyüp Özkan ile Ümmü Gül Özkan, Kalender Plaza'da düzenlenen törenle dünya evine girdi. Genç çiftin nikah şahitliklerini Vali Süleyman Kamçı, eski Gaziantep milletvekillerinden Ata Aksu, Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ve Gaziantep 27 Gazetesi Sahibi Ökkeş Özekşi yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'in kıydığı nikahın ardından, Gaziantep 27 Gazetesi Sahibi Ökkeş Özekşi, damat Eyüp Özkan'dan kendi haberini yapmasını istedi. Mesai arkadaşlarının elindeki fotoğraf makinesini alan damat da bir süre çekim yaptı.

Damat Eyüp Özkan, düğününde dahi çalışmak zorunda kalmasının ayrı bir mutluluk olduğunu belirterek, "Ben her zaman görevimi yapmaya çalıştım. Çalıştığım gazetenin sahibi düğünümde de işimi yapmamı istedi. Benim için görev görevdir. Bu zamana kadar verilen her görevi eksiksiz olarak yapmaya çalıştım, hiçbir işten kaçmadım. En zor şartlarda dahi işimi yaptım. Bu kez de kendi düğünümde fotoğraf makinesi ile çekim yaptım" dedi.

Gelin Ümmü Gül Özkan ise düğün günü dahi çalışan bir gazeteci ile evliliğin zor olacağını ancak eşiyle gurur duyduğunu kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2008 Çarşamba 11:38:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
biro IP: 88.227.129.xxx Tarih : 25.05.2008 20:49:41

EYUPABİ SUPER BEN BİROL