4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Kilis yoluna dule yol atağı

Şahinbey İlçe Belediyesi, Kilis yolu üzerinde bulunan Burç Kavşağı ile Zeytinli Mahallesi arasındaki 15 kilometrelik yolun duble yol yapımı için Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile dolgu çalışmasına başladı.


Kilis yolunda incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, göreve geldiklerinde hizmet sözü verdiklerini ve vatandaşın sıkıntı çektiği, yaşantısını zorlaştıran her konuda ilk günkü heyecanla çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Can, Kilis yolu üzerinde bulunan Zeytinli Mahallesi ile Burç Kavşağı arasındaki iki şeritli yolda duble yol çalışmasına başladıklarını ifade ederek, şunları söyledi:


"Bu yolda bağ evlerinin ve mesire alanlarının olması nedeniyle trafik çok yoğunlaştı. Bu nedenle can ve mal kaybı yaşanmaktadır. Bu amaçla 15 kilometrelik bu yolda Büyükşehir Belediyesi ile duble yol çalışmasına başladık. Dolgu ve tesviye çalışmamız başladı. Önümüz kış olduğundan zemin oturması sağlanacak ve baharla birlikte asfaltlama çalışmasını tamamlayarak rahat bir trafik akışının sağlanacağı yol olarak vatandaşımıza hizmet verecektir. Görev süremizce biz her noktada olacağız. Bu millete hizmet için son günümüze kadar çalışacağız ve bundan gurur duyacağız. Durmak yok, çalışarak yola devam edeceğiz."

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2007 Perşembe 15:38:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?