6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

'Kimse Yok mu' yardım elini uzattı

Kimse Yok Mu Derneği Gaziantep Şubesi, Araban ilçesi Doğan Köyü’nde çıkan yangının ardından mağdur olan aileye sahip çıktı.

Haberi alan dernek yetkilileri Yavuzeli Kaymakamlığı’na müracaat ederek ne gibi yardımda bulunabilecekleri hususunda görüşmelerde bulundu. Mağdur aileyi yerinde ziyaret eden dernek yetkilileri ve Araban Kaymakamlığı yetkilileri beraber gıda ve giyecek yardımında bulunuldu.

Yardım konusunda açıklama yapan Kimse Yok Mu Derneği Gaziantep Şubesi Genel Sekreteri Gültekin Büyük, Araban ilçesine vekaleten bakan Yavuzeli Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ile görüştükten sonra acilen gıda ve giyecek yardımı yapıldığını söyledi.

Evi yanan ailenin evinin tekrar yapıldıktan sonra ev eşyalarının dernek tarafından karşılanacağı ifade eden Büyük, “Allah böylesi kazaları kimsenin başına vermesin. Çok acı bir durum. Biz ailenin mağdur olduğunu duyunca hemen hareket geçtik ve Kaymakamlıkla birlikte ortak bir çalışma içerisinde aileye gerekli yardımları yaptık. Bundan sonra da bu aile için bize ulaşacak tüm yardımları kendisine ulaştıracağız” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2008 Pazartesi 16:18:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?